• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Paastelegram

Basisprijs per stuk € 15,40 € 18,63 incl. BTW

Verras klanten en collega's met jouw persoonlijke boodschap, geschreven in chocolade! Geschikt om per post te versturen.

Paastelegram

Telegram met eigen blokjes in de letter naar keuze

Jouw persoonlijke paasboodschap, geschreven in chocolade! Zo kom je nog een smakelijk in beeld bij (potentiële) klanten en relaties.

Deze paastelegram is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade. Dat proef je! De chocolade wordt verpakt in een geschenkverpakking, waar wij eventueel een kaartje aan toe kunnen voegen. Maak hiervoor een eigen ontwerp of laat ons je helpen. 

Het paastelegram is verkrijgbaar in 1, 2 of 3 regels van 7 letters. Met de chocolade blokjes maak je de boodschap. Gebruik letters, cijfers, leestekens of symbolen. De blokjes zijn gemaakt van melkchocolade, met uitzondering van de spaties. Deze zijn gemaakt van witte chocolade.

Het paastelegram wordt verpakt in een brievenbus geschikte verpakking. We verzorgen graag het versturen van de postmailing. Stuur ons een adreslijst, dan zorgen wij ervoor dat het paastelegram op tijd bij jouw relaties op de deurmat ligt.

Of u het paastelegram nu wilt uitdelen aan uw medewerkers of per post versturen aan uw relaties, de boodschap zal zeker positief worden ontvangen!

Paastelegram

Specificaties

Afmetingen 233 x 97 x 20 mm.
Gewicht 95 gram
Inhoud ca. 60 gram chocolade
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paastelegram

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paastelegram

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paastelegram

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 15,40 (€ 18,63 incl. BTW)
251 € 14,75 (€ 17,85 incl. BTW)
501 € 14,30 (€ 17,30 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!