Filter

 • Unieke paasgeschenken
 • Advies op maat
 • Snelle levering

Postgeschikte paasgeschenken - Paasmailings

Wil je een leuke postmailing versturen met Pasen? In deze categorie vind je diverse postgeschikte paasgeschenken om te versturen naar klanten en collega's. Een verrassing op de deurmat voor jouw personeel en klanten! Uiteraard zijn al onze paasgeschenken te personaliseren met het bedrijfslogo en/of eigen paasboodschap. Onze creatieve afdeling helpt je hier graag bij. Wij verzorgen graag het hele verzendtraject van jouw postmailing voor Pasen. Stuur ons een adressenbestand en wij zorgen dat de postgeschikte paasgeschenken op de afgesproken dag bij jullie klanten en collega's op de mat vallen!

 • 5 producten

 • Paastaart in verzenddoosje

  Paastaart in verzenddoosje

  Rating
  2 reviews
  Vanaf € 5,25 € 6,35 incl. BTW
  Minimale afname: 12
 • Vogelhuis met paaseitjes in maildoosje

  Vogelhuis met paaseitjes in maildoosje

  Vanaf € 5,55 € 6,72 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Postgeschikt paasdoosje

  Postgeschikt paasdoosje

  Vanaf € 5,20 € 6,29 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Paaseitjes in blik met venster

  Paaseitjes in blik met venster

  Vanaf € 5,10 € 6,17 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Voorjaarstaart in verzenddoos

  Voorjaarstaart in verzenddoos

  Vanaf € 5,25 € 6,35 incl. BTW
  Minimale afname: 12

Pasen is een goed moment om klanten en relaties, maar ook personeel en collega's te verrassen met paasgeschenk. Kies voor een paasgeschenk geschikt voor de postlevering en verras hen met een persoonlijk pakketje op de deurmat. 

Van diverse chocolade vormen, zoals een chocolade paashaas en paasei, tot een heus paastaartje of boterkoek. In ons assortiment vind je diverse giveaways en paasgeschenken die geschikt zijn voor een postmailing. 

Paas banket per post

Een vers gebakken paastaart, verpakt in een mooi verzenddoosje dat perfect door de brievenbus past. Dat is nog eens een verrassing! Voeg een persoonlijke kaart toe en laat je klant, relatie of collega weten van wie dit heerlijke taartje afkomstig is. Je hebt de keuze uit 5 varianten taart, waarvan 2 met chocolade paasschildje.

Bij grote aantallen is het zelfs mogelijk om een eigen ontwerp doosje te laten drukken. Zo maak je van het 'taartje per post' een uniek paasgeschenk, volledig in stijl van het bedrijf of de organisatie. 

Chocolade per post 

Een ei hoort er bij! Jouw klanten en collega's verdienen een blijk van waardering. En dit doe je niet met lege handen! Verras hen met paaseitjes: een grote chocolade tablet in de vorm van een paasei of een koffertje of doosje vol paaseitjes. Een paasmailing die bij iedereen in de smaak zal vallen. 

Voeg jouw persoonlijke boodschap/verhaal toe aan de postmailing! Al onze postgeschikte paasgeschenken zijn volledig naar wens te personaliseren. Met een persoonlijke kaart, inlay of zelfs volledig eigen ontwerp geschenkverpakking. Bekijk per product wat de mogelijkheden zijn!

Jij verdient een bloemetje!

Geen chocolade of banket, maar op zoek naar een groen geschenk? Ook daarvoor kun je bij paasgeschenken terecht. Stuur klanten en relaties een bloemetje op... eentje die zij zelf mogen kweken. Dit is echter niet zomaar een bloemetje, maar een boeket van eetbare bloemen. Een kant-en-klare kweekset om jouw culinaire boeket te kweken op je bureau of het kantoor. 

Ook diverse paasmailings met voorjaarsbloembollen behoren tot de mogelijkheden. We hebben tal van bloembollen die dit voorjaar prachtig tot bloei gaan komen! We bedenken graag samen met jou een op maat gemaakt groen paasgeschenk.