• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Wijnkistje met paaseitjes en flavoured wijn

Basisprijs per stuk € 11,90 € 14,40 incl. BTW

Een wijnkistje gevuld met een koker met paaseitjes, massief of praliné, en een lekkere vanille flavoured wijn. Met bedrukking naar wens op het deksel.

Wijnkistje met paaseitjes en flavoured wijn

Kistje met flavoured wijn en paaseitjes

Een prachtig houten wijnkistje met vulling die aansluit bij het Paasfeest weggeven? Dit paasgeschenk heeft een prachtige uitstraling, een heerlijke vulling en is verpakt in een stijlvol houten winkistje.

Bedrukt deksel

Op het deksel wordt een bedrukking geplaatst. Deze bedrukking is naar wens en jij beslist dus wat er op het deksel staat! Is het een van onze standaardontwerpen met een eigen logo, een eigen ontwerp of besteed je het ontwerpen van het deksel liever uit aan onze zeer bekwame grafische afdeling? De keuze is aan jou!

Flavoured wijn

In het wijnkistje zit, naast de paaseitjes, nog iets lekkers. Een heerlijke vanille flavoured wijn van Bianco Nobile. Deze flavoured wijn is een gearomatiseerde drank op basis van wijn met vanilleroma. De wijn garandeert wijngenot en is werkelijk onweerstaanbaar. Het fruitige, fluweelachtige aroma van witte druiven wordt perfect gecombineerd met vanille tonen en zo verzorg jij een intense smaakexplosie bij de gelukkige ontvanger!

Deze flavoured wijn is een charmante mix van witte wijn samen met exotische decadente vanille. De smaak is zoet en verrukkelijk in de neus met fruitige aroma's van witte druiven die delicaat balanceren met warme vanille. De smaak wordt afgemaakt met rijke chocolade en heeft een prachtige fluwelen textuur, met een delicate afdronk als resultaat. Puur genieten!

Wijnkistje met paaseitjes en flavoured wijn

Specificaties

Afmetingen 240 x 140 x 70 mm
Inhoud Koker met 250 gram paaseitjes, massief of praline en een flesje vanille flavoured wijn van Bianco Nobile

Downloads

Wijnkistje met paaseitjes en flavoured wijn

Info bedrukking

Mogelijkheid voor personalisering: Het deksel van de houten kist wordt bedrukt met een ontwerp naar keuze. Hiervoor rekenen wij eenmalige instelkosten, deze bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Wijnkistje met paaseitjes en flavoured wijn

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Wijnkistje met paaseitjes en flavoured wijn

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 11,90 (€ 14,40 incl. BTW)
100 € 11,79 (€ 14,27 incl. BTW)
250 € 11,60 (€ 14,04 incl. BTW)
500 € 11,50 (€ 13,92 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!