Een paasattentie geven aan je zakelijke relaties? Laat je verassen met deze 3 ideeën

Een paasattentie geven aan je zakelijke relaties? Laat je verassen met deze 3 ideeën

Zoek jij een mooi moment om je zakelijke relaties een te verrassen met een mooi geschenk dat echt van waardering spreekt? Grijp hier dan het Paasfeest voor aan. Pasen is namelijk het moment om degene die jij waardeert te verassen met een mooi en/of lekker geschenk. Bovendien verdienen persoonlijke paascadeaus aan zakelijke relaties zich eigenlijk altijd terug, het is eigenlijk een goede investering. Daarom geven we je een aantal ideeën voor leuke paasattenties aan zakelijke relaties.

Een paasattentie met persoonlijk tintje

Paasgeschenken verdienen zichzelf vaak terug en dit heeft verschillende redenen. De eerste spreekt voor zich, het moet een leuk en aantrekkelijk geschenk zijn. De tweede is nog veel belangrijker en zorgt er echt voor dat jouw bedrijfsnaam blijft hangen bij de ontvanger en een positieve connectie ontstaat met jouw naam. We hebben het natuurlijk over de personalisatie. Het is namelijk altijd mogelijk om een paasgeschenk te personaliseren naar wens. Zo heeft elke paasattentie zijn eigen personalisatiemogelijkheden, denk aan bedrukkingen, labels en stickers naar eigen ontwerp en meer, en kan je altijd een mooi geschenk omtoveren tot een waar persoonlijk paasgeschenk!

Welke Paasattenties raden we aan?

Paasgeschenken zijn er in vele vormen, soorten, maten en smaken. Je kunt je eigen drankflesjes laten bedrukken en verpakken in een mooie bedrukte geschenkdoos of vul een mooi weckpot met paaseitjes en laat er persoonlijke stickers op zetten. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Daarom laten we een paar leuke ideeën zien.

Wijnkistje met Prosecco en PaaseitjesProsecco en paaseitjes in geschenkdoos

Een prachtig geschenk waarvan je zeker weet dat het niet wordt vergeten! Een flesje heerlijke Prosecco van topkwaliteit en een kokertje met heerlijke paaseitjes, praliné of massief. Het deksel van het mooie houten kistje wordt bedrukt met een ontwerp naar keus. Dit ontwerp kan je helemaal zelf maken of laten ontwerpen door onze grafische afdeling. Ontwerp jouw wijnkistje met Prosecco en Paaseitjes »

Snoeppot met paaseitjesSnoeppot met paaseitjes

Wil je iets weggeven dat lang op een plek blijft staan waar het gezien wordt? Geef dan een leuke snoeppot gevuld met paaseitjes weg. De pot kan natuurlijk opnieuw gevuld worden met lekkers en blijft dus een lange tijd staat in de keuken of koffiekamer. Zo blijft ook jouw bedrijf of organisatie lang onder de aandacht. We plaatsen mooie stickers met eigen ontwerp en logo op de snoeppot, zo is het goed te zien waar het geschenk vandaan komt. Bestel de snoeppot met paaseitjes »

Kleurrijke eieren in verzenddoosjePaaseitjes in verzenddoosje

Wil je zakelijke relaties verrassen met een geschenk op de deurmat? Dat kan! Met een adressenbestand regelen wij de rest. Dit mooie doosje met eigen bedrukking vullen we met heerlijke paaseitjes en met een mooie kaart. Op deze kaart kan je een mooi ontwerp en logo laten zetten en natuurlijk een mooie boodschap. Zo kan je makkelijk een hoop zakelijke relaties verrassen die in heel Nederland, of erbuiten, plaats hebben! Verras zakelijke relaties met Kleurrijke eieren in een verzenddoosje »