• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Kleurrijke eieren in verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 5,75
Verstuur dit zelf te ontwerpen verzenddoosje met kleurrijke eieren aan personeel & relaties. Een paasgeschenk die geliefd zal zijn onder de ontvangers. Maak het geschenk af door een persoonlijke eigen kaart eraan toe te voegen.
Kleurrijke eieren in verzenddoosje

Eigen ontwerp verzenddoosje met paaseieren

Een geschenk op de deurmat binnenkrijgen? Dat is mogelijk met dit paasgeschenk! Het verzenddoosje past namelijk door de brievenbus. Dit brievenbusdoosje is geheel naar wens full colour te personaliseren. Zo kan je een ontwerp maken die volledig past bij je bedrijf, evenement of beurs. 

Wat zit er in het verzenddoosje?

Uiteraard wordt het doosje niet zonder inhoud geleverd. Er zitten namelijk heerlijke paaseieren in. Dit zijn verschillende soorten eitjes. Mogelijk kan er ook nog een eigen kaart aan het geschenk worden toegevoegd, wat het nét wat persoonlijker nog maakt. 

  • Paaseitjes in de smaken melk, puur en wit
  • Kleurrijke eitjes in een kokertje
  • Persoonlijke kaart

Personaliseer het paasgeschenk

Dit paasgeschenk is op twee manier te personaliseren. De eerste manier is door het verzenddoosje te personaliseren. Het gehele doosje is dan ook naar wens te ontwerpen. Zo kan je het mogelijk in je eigen huisstijl personaliseren. De andere personalisatie mogelijkheid is een toevoeging van een eigen kaartje. Deze zal in het doosje worden toegevoegd. Net als het verzenddoosje kan ook de kaart geheel naar wens worden ontworpen. Het is daarnaast ook mogelijk om een ontwerp door Fortune Factory te laten maken. Lever hiervoor je logo aan en je wensen en ideeën voor het ontwerp, dan doen wij de rest!

Kleurrijke eieren in verzenddoosje

Specificaties

Inhoud Koker met kleurrijke paaseitjes. Losse paaseieren (melk, puur en wit)

Downloads

Kleurrijke eieren in verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kleurrijke eieren in verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,75
100 € 5,65
250 € 5,55
500 € 5,46
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!