• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Kleine snoeppot met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 5,45 € 6,59 incl. BTW

Paaseitjes verpakt in een kleine snoeppot van glas. Geniet ervan met vrienden of relaties of ga er in je eentje van snoepen. Zet ze op je tafel, bureau of op een meer gemeenschapelijke plek zodat iedereen ervan kan snoepen! Daarnaast kan je er ook nog een eigen ontwerp sticker aan toevoegen.

Kleine snoeppot met paaseitjes

Paaseitjes in een pot om uit te delen

Een kleine pot met heerlijke massieve paaseitjes (melk, puur en wit). Erg leuk om weg te geven als paasgeschenk aan klanten, werknemers of andere belanghebbende. 

Inhoud van de snoeppot

Het is een snoeppot met ca. 230 gram aan paaseitjes. De inhoud van deze kleine glazen snoeppot is 0,4 liter. De pot heeft de volgende afmetingen: 100 x 73 x 100 mm. Op zoek naar een groter formaat? Zoek dan naar onze medium- of grote snoeppot met paaseitjes. Je kan bij dit geschenk er ook voor kiezen om de kleur van het deksel aan te passen. Kies hierbij voor een witte- of grijze deksel. 

Sticker toevoegen

Uiteraard heeft dit paasgeschenk ook een personalisatiemogelijkheid. Het is namelijk bij dit product mogelijk om een sticker aan beide kanten toe te voegen. Het ontwerp hiervoor kan je zelf aanleveren. Wij hebben om het je makkelijker te maken ook een aantal paasontwerpen gemaakt. Aan deze paasontwerpen kan je dan je eigen logo nog toevoegen. Hulp nodig bij het maken van een ontwerp? Schakel dan ons creatieve team in! Lever je wensen of ideeën bij ons aan en wij gaan aan de slag met het maken van een ontwerp. 

Kleine snoeppot met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 100 x 73 x 100 mm
Inhoud 230 gram paaseitjes

Downloads

Kleine snoeppot met paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de snoeppot worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kleine snoeppot met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kleine snoeppot met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Waardering
5 van de 5
1 review
Een mooie attentie met hoge waardering van medewerkers
Hans Onstenk 26 April 2021
Voor de medewerkers hadden we na de drukte in de vaccinatieperiode een presentje nodig. Dit voor de vele, veelal wat kleinere teams die bij ons werken. Gelukkig kwamen we deze pot met paaseitjes tegen. Een mooie hoeveelheid, passend bij de grootte van de teams, keurig verpakt en de mogelijkheid om een eigen sticker met tekst aan te leveren. De aflevering was ook prima en goed beschermend verpakt.

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,45 (€ 6,59 incl. BTW)
100 € 5,05 (€ 6,11 incl. BTW)
250 € 4,85 (€ 5,87 incl. BTW)
500 € 4,65 (€ 5,63 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!