• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Kweekreep Eetbaar Bloemboeket

Basisprijs per stuk € 4,55 € 5,51 incl. BTW

Schenk een bijzonder bloemboeket aan klanten en relaties! Deze kweekreep is een kant-en-klaar pakket, waarmee de ontvanger zijn/haar eigen eetbare bloemen kweekt.

Kweekreep Eetbaar Bloemboeket

Schenk een bijzonder bloemboeket

Schenk een bijzonder bloemboeket! Deze kweekreep is een kant-en-klaar pakket, waarmee de ontvanger zijn/haar eigen eetbare bloemen kweekt. Een culinair hoogstandje op het bureau! De kweekreep is namelijk zo samengesteld dat de ontvanger het boeket op zijn/haar bureau kan kweken. Zo blijf je nog lang in beeld bij je klant of relatie!

Kant-en-klare kweekset

De kweekreep is een kant-en-klare kweekset. De kweekreep bestaat uit een grondtablet, een waterdicht kweekzakje en zaden van eetbare bloemen. Het enige wat je vervolgens nog nodig hebt is water. 

Groei-instructies:

Zet het zakje op, bevochtig het met lauw water tot de aarde loskomt en geef het bakje een mooie plek op je bureau. 

Na ca. 10 - 14 dagen ontkiemen de zaden en zie je volop groen. Plant vervolgens de plantjes over in de volle grond. Afhankelijk van de omstandigheden komen na ca. 2-3 maanden de eerste bloempjes uit. Het boeket is eetbaar en bevat diverse bloemen met smaken die variëren van kruidig en pittig tot zacht. Heerlijk als bijvoorbeeld garnering bij een salade, soep of in een ijsklontje.

De kweekreep grond bevat genoeg voedingstoffen voor de eerste ontkieming, maar om de plantjes goed te laten doorgroeien moeten zij worden verplant in de volle grond.

Persoonlijke wikkel

De kweekreep wordt voorzien van een eigen ontwerp wikkel, in full colour bedrukt. Download de werktekening en ga aan de slag met jouw eigen ontwerp. Of geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt onze creatieve afdeling voor jou een passend ontwerp. Je bent vrij om bovenstaande groei-instructies toe te voegen aan het ontwerp! 

 

De kweekreep is tevens geschikt om in te zetten als postmailing. Stuur je klanten en relaties de 'Groeiende Groeten'. Wij verpakken de kweekreep in een postgeschikte geschenkverpakking. Voor elke thema- en feestdag hebben wij een passende postgeschikte verpakking. Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp doosje te maken. Neem hiervoor even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ook de verzending kunnen wij verzorgen. Stuur ons een adressenbestand en wij doen de rest.

Kweekreep Instructiekaartje

Kweekreep instructiekaartje

Kweekreep Eetbaar Bloemboeket

Specificaties

Afmetingen 95 x 100 mm
Gewicht 75 gram
Inhoud 1 kweekreep voor eetbare bloemen

Downloads

Kweekreep Eetbaar Bloemboeket

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de personalisering van de kweekreep wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kweekreep Eetbaar Bloemboeket

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kweekreep Eetbaar Bloemboeket

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 4,55 (€ 5,51 incl. BTW)
250 € 4,00 (€ 4,84 incl. BTW)
500 € 3,80 (€ 4,60 incl. BTW)
1000 € 3,50 (€ 4,24 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!