Filter

 • Unieke paasgeschenken
 • Advies op maat
 • Snelle levering

Nieuwe paasgeschenken - 2024

Vind hier unieke nieuwe Paasgeschenken voor collega’s of relaties. Wij werken ieder jaar aan ons paasgeschenkenassortiment, zodat jij een ander iedere keer opnieuw kan verrassen. Zo hebben we de standaard paaseitjes in diverse kleuren, de meest bijzondere verpakkingen en verschillende groottes paasgeschenken. Ook maken wij de verzending nog eens extra makkelijk als je voor de paasmailing kiest. Door de paasmailinggeschenken per post te versturen, hoef jij helemaal niet meer de deur uit. Met de paasmailing valt het geschenk zo bij jouw collega’s of relaties op de deurmat.

Onze nieuwe & originele paasgeschenken

 • 1 product

 • Voorjaarsgieter

  Voorjaarsgieter

  Vanaf € 3,15 € 3,81 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Originele nieuwe paasgeschenken

Wil je collega's, personeel, klanten en zakelijke relaties komend Pasen verrassen met een uniek paasgeschenk? Bestel dan een van onze nieuwe paasgeschenkjes. Hier staan prachtige geschenken die je helemaal naar wens kunt personaliseren met eigen logo's, huisstijl en teksten. Bovendien is elk geschenk dat je hier ziet staan nergens anders te verkrijgen en kom je dus gegarandeerd origineel uit de hoek!

Paasmailing of zelf afgeven?

Het is hartstikke leuk om paasgeschenken persoonlijk af te geven. Dit kan, dan bezorgen we je gepersonaliseerde paasgeschenk op 1 locatie.

Je kunt daarnaast ook kiezen voor een paasmailing. Wanneer je wilt, of dat het door omstandigheden niet mogelijk is de geschenken persoonlijk weg te geven, dat de geschenken per stuk een eigen afleveradres krijgen is dit ook mogelijk. We hebben ervaring in het verzenden van paasmailingen naar verschillende adressen. Neem contact met ons op en geef een adressenbestand door.

Bedrukking in eigen logo, tekst en huisstijl

Een geschenk krijgt een sterke attentiewaarde wanneer je hier een logo en unieke bedrukking aan toevoegt. Zo wordt jouw originele paasgeschenk nog bijzonderder en bovendien memorabeler. Zo wordt jouw geschenk nog beter ontvangen!

Al onze paasgeschenken zijn te personaliseren met een mooie dekselbedrukking, sticker, label, kaart of tag. Hier kan je jouw logo terug laten komen, gehuld in een persoonlijke boodschap en de huisstijl van je bedrijf of organisatie.

Ontwerphulp en geschenkadvies

Het ontwerp voor je paasgeschenk kan je altijd zelf maken. Maar ook kan onze grafische afdeling dit voor je uit handen nemen. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van geschenken en zijn goed in staat een ontwerp voor je geschenk te ontwikkelen, geheel naar wens.

Pasen 2024

Ook in 2024 vieren we Pasen. Een nieuwe jaar betekend een aantal nieuwe paasgeschenken. Op deze manier zorgen we ervoor dat elke Pasen uniek is. De paashaas kan jouw ideale geschenk soms goed verstoppen. Dus mocht het zo zijn dat je daar wat hulp bij nodig hebt, laat het ons dan weten, dan helpen wij je meezoeken naar het perfecte geschenk voor Pasen.