Filter

 • Unieke paasgeschenken
 • Advies op maat
 • Snelle levering

none

Een duurzaam paasgeschenk weggeven is helemaal van deze tijd. Al blijft het krijgen van chocolade paaseitjes of ander snoepgoed ook nog steeds zalig. Toch past een duurzaam cadeau helemaal bij Pasen. Denk bijvoorbeeld aan bloembollen die zich ontpoppen tot prachtige bloemen. Het is Pasen de tijd van bloemen, oftewel lente. Een passend paascadeau waar de ontvanger lang plezier van zal hebben. Voeg er ook nog een gepersonaliseerd kaartje aan toe, zo zal jouw personeel of klanten extra verrast zijn.

 • 1 product

 • Jute paaszakje met bloembollen - Medium

  Jute paaszakje met bloembollen - Medium

  Vanaf € 3,05 € 3,69 incl. BTW
  Minimale afname: 50

Duurzame paascadeaus

Bloembollen als paasgeschenk weggeven is natuurlijk ontzettend attent en tevens heel duurzaam. De ontvanger zal hier namelijk lang plezier van hebben. Nadat de bloembollen in de grond gestopt zijn, kan de groei van dit seizoensgebonden plantje beginnen. Met goede verzorging gaat het plantje extra lang mee. Je kunt beginnen met een potje, leuk voor in huis. Vervolgens kun je hem overpotten in de tuin en kan het plantje doorgroeien en zich uitbreiden. Je zorgt hiermee dat de ontvanger vaak aan jou zal denken. 

Bloemen

De bloembollen zijn seizoensgebonden, dat houdt in dat ze jaarlijks veranderen. De verschillende voorjaarsbollen zijn: Crocosmiiflora Reg King, Freesia dubbelbloemig gemengd en Gladiolus paars Charm. Alle drie zijn prachtig, maar je kunt zelf ook bloemsoort kiezen. Eén die dezelfde kleur als jouw huisstijl heeft bijvoorbeeld. Daarvoor kan je contact opnemen met ons team! Voor het kweekzetje heb je ook keuze uit meerdere plantjes. Je hebt de keuze uit een klavertje vier, zonnebloem of vergeet ons nietjes. Ontzettend leuk om weg te geven aan je personeel of klanten.