Filter

 • Unieke paasgeschenken
 • Advies op maat
 • Snelle levering

Paaseitjes in glazen pot

Een geschenk geven tijdens en rond Pasen aan werknemers en relaties heeft verschillende mogelijkheden. Paaseitjes zijn dan één van de meest gekozen cadeaus om weg te gaan geven. Paaseitjes in een glazen pot heeft een erg leuke uitstraling en past op bijna elk kantoor of interieur. De verschillende glazen potten hebben daarnaast ook diverse personalisatiemogelijkheden. Maak het geschenk compleet door een eigen te ontwerpen sticker toe te voegen.

 • 8 producten

 • Grote snoeppot met paaseitjes

  Grote snoeppot met paaseitjes

  Vanaf € 26,25 € 31,76 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Medium snoeppot met paaseitjes

  Medium snoeppot met paaseitjes

  Vanaf € 11,25 € 13,61 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Medium stolp met paaseitjes

  Medium stolp met paaseitjes

  Vanaf € 16,75 € 20,27 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Paaseitjes in mini weckpotje

  Paaseitjes in mini weckpotje

  Vanaf € 4,05 € 4,90 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Paaseitjes in klein weckpotje

  Paaseitjes in klein weckpotje

  Vanaf € 9,95 € 12,04 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Paaseitjes in medium weckpot

  Paaseitjes in medium weckpot

  Vanaf € 12,25 € 14,82 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Paaseitjes in grote weckpot

  Paaseitjes in grote weckpot

  Vanaf € 14,45 € 17,48 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Kleine snoeppot met paaseitjes

  Kleine snoeppot met paaseitjes

  Rating
  1 review
  Vanaf € 4,95 € 5,99 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Bestellen van paaseitjes in pot

Op zoek naar een leuke geschenk om te geven tijdens en rond Pasen? Een paascadeau voor personeel of andere relaties wordt erg gewaardeerd, aangezien bijna iedereen wel paaseitjes lust. Het bestellen van paaseitjes in pot voor al je werknemers en relaties kan dan ook snel worden geregeld. De glazen potten hebben ieder een leuke uitstraling, wat ervoor zorgt dat het zowel thuis als op kantoor in het zicht zal blijven staan. Wanneer deze glazen potten dan ook nog gepersonaliseerd zijn, zal dus je bedrijf voor een lange periode in beeld blijven. 

Diverse glazen potten en paaseieren

In het paasgeschenken assortiment zitten meerdere soorten glazen potten met paaseieren. Zo kan je de keuze gaan maken tussen een snoeppot, stolp of een weckpotje. De snoeppot is in de formaten medium en groot te verkrijgen, waar de medium goed is voor ca. 520 gram paaseitjes is de grote snoeppot goed voor ca. 1,3 kg paaseitjes. De stolp is ook in medium en groot beschikbaar, met een inhoud van ongeveer 750 gram en 1.500 gram. De weckpotjes zijn in maar liefst 4 formaten verkrijgbaar. De inhoud van deze glazen potten kan gekozen worden. Laat de pot vullen met een massieve mix- of hazelnoot praline mix van paaseitjes. Beide soorten vullingen zijn in de smaken melk, puur en wit. Het is eventueel ook mogelijk om het folie van de paaseitjes naar de kleuren van je bedrijf aan te passen. Vraag hiervoor een offerte aan, dan kunnen we de mogelijkheden gaan bespreken.

Paaseitjes in glazen pot personaliseren

Doordat deze paaseitjes in pot uiteindelijk op een kastje of bureau gaan komen, is het belangrijk dat de gever nog in de aandacht zal blijven. Daarom hebben deze potten de mogelijkheid om een personalisatie toe te voegen. Waar het ene potje de mogelijkheid heeft voor een sticker aan de zijkant van de pot, heeft een andere pot de mogelijkheid voor een sticker op het deksel. Een aantal potten hebben de mogelijkheid om zowel een sticker op het deksel als aan de zijkant toe te voegen. Het ontwerp van deze stickers kan je zelf volledig naar wens maken of je kan dit uitbesteden aan onze grafische afdeling. Onze grafische afdeling zal dan geheel naar de wensen van je bedrijf een ontwerp maken.