Filter

 • Unieke paasgeschenken
 • Advies op maat
 • Snelle levering
Paaseitjes kopen? O.a. paaseieren in grootverpakkingen, zakjes en als geschenken

Paaseitjes kopen? O.a. paaseieren in grootverpakkingen, zakjes en als geschenken

Je kunt bij ons paaseitjes bestellen in diverse verpakkingen zoals zakjes, doosjes, kistjes of hele unieke verpakkingen. Wij leveren grootverpakkingen met chocolade paaseieren, maar je kunt ook zeker voor je paasgeschenken gevuld met paaseitjes bij ons terecht. Paaseitjes kopen als leuk geschenk voor personeel of relaties. Bekijk ons assortiment of vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Ook hebben wij leuke mogelijkheden voor een leuke postmailing in paasthema.

De lekkerste paaseitjes

 • 5 producten

 • Eierschaal met paaseitjes

  Eierschaal met paaseitjes

  Vanaf € 7,35
  Minimale afname: 25
 • Medium snoeppot met paaseitjes

  Medium snoeppot met paaseitjes

  Vanaf € 7,75
  Minimale afname: 50
 • Praliné paaseitjes mix

  Praliné paaseitjes mix

  Vanaf € 7,08
  Minimale afname: 10
 • Massieve paaseitjes kleurenmix

  Massieve paaseitjes kleurenmix

  Vanaf € 7,68
  Minimale afname: 10
 • Grote koker met paaseitjes

  Grote koker met paaseitjes

  Vanaf € 7,95
  Minimale afname: 50

Paasgeschenken met paaseitjes bestellen

De paaseitjes die je per e-mail, telefoon of via onze website online kunt bestellen zijn verpakt in diverse verschillende verpakkingen. Zo heb je zakjes-, blikjes-, kokers- en doosjes met paaseitjes, maar daarnaast nog veel meer mogelijkheden. Zo is er voor elk budget een passend paasgeschenk of -weggevertje. Van een mini eierdoosje gevuld met 6 praline paaseitjes, papieren zakjes met chocolade eieren, tot een grote snoeppot met wel 1500 gram chocolade eitjes. Het is daarnaast ook mogelijk om paaseitjes in grootverpakking te bestellen. Deze grootverpakking paaseitjes zijn verkrijgbaar met verschillende soorten vullingen.  Paaseitjes kopen gaat eenvoudig en snel bij Paasgeschenken.nl

Paaseitjes met logo 

Uiteraard zijn al onze geschenken met chocolade eitjes te personaliseren. De manier waarop wij het product persoonlijk kunnen maken verschilt per product. Zo heb je paaseitjes met logo, eierdoosjes met eigen sticker, paaseitjes in zakje met eigen topkaartje.

Voor het personaliseren van de cadeau's met chocolade paaseitjes kun je kiezen uit één van onze standaard paasontwerpen. Jaarlijks vernieuwen wij een aantal van de standaardontwerpen zodat je altijd een nieuw label kunt bestellen. Hier voegen wij dan het bedrijfslogo en eventueel een korte tekst aan toe. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren en zo het geschenk helemaal in eigen huisstijl te kopen. Wil je dit graag maar heb je zelf niet de grafische kennis in huis? Dan kun je altijd één van onze grafische medewerkers inschakelen. Zij maken een prachtig ontwerp op basis van jouw huisstijl!

Chocolade paaseieren

Kies voor de vulling uit massieve paaseitjes of paaseitjes met praliné vulling. Dit zijn de standaard paasei vullingen in de webshop, maar daarnaast kunnen wij de producten ook vullen met kievitseitjes of chocolade paaseitjes in een bepaalde kleur folie. Zo pas je de inhoud van jouw geschenk of zakje chocolade paaseieren aan, aan de huisstijl van het bedrijf of de organisatie. De paaseitjes op kleur zijn verkrijgbaar in melk, puur en wit, met diverse vullingen.