• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Paastaart in verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 6,95 € 8,41 incl. BTW
Verzend een heerlijk paastaartje per post naar al je klantrelaties! Met persoonlijke kaart in doosje.
Paastaart in verzenddoosje

Een heerlijk taartje in verzendverpakking

Paastaart per post! Dat is nog eens een verrassing op de deurmat bij klant en relatie. Dit brievenbus geschikt verzenddoosje is speciaal ontworpen voor Pasen. We vullen de doosjes met een heerlijk taartje, verkrijgbaar in 4 verschillende smaken.

Aan het verzenddoosje met het taartje kunnen wij een eigen ontwerp kaart toevoegen. Zo heb je genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het geschenk.

Verzending van het taartje
De taart per post is een zeer geschikt product voor een postmailing met Pasen, naar (mogelijke) klantrelaties!
De verzending van het taartje kun je zelf doen óf het ons laten verzorgen. Vraag gerust een offerte aan of neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

De kosten voor verzending naar een adressenbestand zijn geheel afhankelijk van aantal adressen, gewicht pakket en bezorgadres.

Smaken:
We leveren de taart in 4 heerlijke varianten.
Je kunt kiezen uit de volgende smaken:

  • roomboterkoek
  • appeltaart
  • schwarzwaldertaart
  • notentaart

Personalisering
Speciaal voor Pasen hebben wij 4 standaard ontwerpen gemaakt. De ontwerpen vind je bij foto's. Kies er één uit en upload je logo en tekstwensen, dan voegen wij dit toe aan het ontwerp voor de kaart.  

Je kunt ook een volledig eigen ontwerp kaart aanleveren! Gebruik voor het opmaken de werktekeningen. Of zet onze creatieve afdeling aan het werk, voor een volledig eigen ontwerp kaart. Geef je wensen aan ons door en upload je logo, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Paastaart in verzenddoosje

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24.5 mm
Gewicht 400 gram
Inhoud 4 smaken taart

Downloads

Paastaart in verzenddoosje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke kaart wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paastaart in verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paastaart in verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Waardering
5 van de 5
2 reviews
Paastaart in verzenddoosje - FANTASTISCH!!!
Esther de Hair-Alblas 19 April 2021
Normaal gesproken organiseren wij o.a. met Pasen een get-together lunch op kantoor voor alle collega's die op dat moment niet bij de klant hoeven te zijn, maar dat is vanwege de situatie in de wereld nu natuurlijk niet mogelijk. Omdat wij Pasen toch niet zomaar voorbij wilden laten gaan, hebben wij naar zo'n 70 medewerkers in Nederland, België en Duitsland een paastaart in verzenddoosje gestuurd.

Moet eerlijk zeggen dat ik erg benieuwd was naar de kwaliteit van de taartjes en of alles op tijd bezorgd zou worden...maar potverdikkie...wat een super aangename verrassing!!!

Ten eerste heeft iedereen ruim op tijd zijn/haar taartje ontvangen en deze bleken ook nog eens ontzettend lekker. We hadden gevraagd of er verschillende taartjes opgestuurd konden worden en het was dus een verrassing wat iedereen kreeg. Zelf heb ik het notentaartje ontvangen en daar hebben mijn man en ik heel erg van genoten.
Heerlijk taartje op de deurmat
Jitske 25 February 2021
Meerdere keren per jaar bestellen wij taartjes in een verzendverpakking. Verzending is prima gegaan naar individuele adressen, reacties altijd positief! Persoonlijk vind ik de appeltaart het lekkerst. Bedankt voor de fijne service!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
12 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
100 € 6,05 (€ 7,32 incl. BTW)
150 € 5,80 (€ 7,02 incl. BTW)
240 € 5,50 (€ 6,66 incl. BTW)
480 € 5,25 (€ 6,35 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!