• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Zinken emmer met bloembollen

Basisprijs per stuk € 4,75 € 5,75 incl. BTW

Dit zinken emmertje gevuld met bloembollen is een prachtig groen paasgeschenk. Het emmertje wordt gevuld met ca. 15  bloembollen. Natuurlijk kun je het personaliseren.

Zinken emmer met bloembollen

Vrolijk en groen persoonlijk paasgeschenkje

Een zinken emmertje gevuld met narcissenbollen, verpakt in transparante folie en gesloten met topkaart. De topkaart voorzien wij van een paasontwerp, bedrijfslogo en eventueel een korte boodschap.

Het emmertje wordt gevuld met ca. 15 seizoensgebonden bloembollen, dat betekend dat de inhoud van dit geschenk vaak verandert. Neem contact met ons op, dan kunnen wij aangeven met welke bollen de producten op dat moment gevuld worden. Zelf een soort bloembol kiezen? Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor een bloem die qua kleuren aansluit bij de huisstijlkleuren van de organisatie. Zolang de bloemen bloeien bij jouw klantrelatie in de tuin, blijf jij in beeld! Vraag voor deze optie een offerte aan. 

Voorjaarsbollen: Crocosmiiflora Red King, Freesia dubbelbloemig gemengd & Gladiolus paars Charm.

Bloembollengeschenk personaliseren

De topkaart, waarmee het bloembollengeschenk wordt gesloten, bedrukken wij met een ontwerp naar keuze. Kies een van onze standaard ontwerpen voor Pasen en upload een logo, dan voegen wij die voor je toe.

Ga je liever aan de slag met een eigen ontwerp? Download dan de werktekening en gebruik deze om je ontwerp topkaart in op te maken. Uiteraard staat ons creatieve team voor je klaar om je te helpen of om voor jou een ontwerp op maat te maken. 

Zinken emmer met bloembollen

Specificaties

Afmetingen 100 x 75 x 250 mm
Gewicht 320 gram
Inhoud ca. 15 bloembollen

Downloads

Zinken emmer met bloembollen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het topkaartje worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Zinken emmer met bloembollen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Zinken emmer met bloembollen

Productreviews

Plaats een review
Waardering
5 van de 5
1 review
Zinken emmertje met bloembolletjes zijn een succes.
Henk Geleijns 21 April 2021
Wij bij de Zonnebloem organiseren diverse activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, zo ook met de Pasen hadden wij een paasbrunch in een hotel bedacht. Maar ook deze activiteit werd dwarsgezeten door Corona, gecanceld. Dan wat anders, wij kwamen uit bij Geluk.com en zagen de emmertjes met de bloembolletjes, dat was het helemaal. Bloembolletjes symboliseren de lente, dus dat was leuk. De emmertjes moesten bij onze gasten van de Zonnebloem bezorgd worden, onze distributieteam heeft dit met liefde gedaan. Overal een praatje, met mondkapjes, de mensen waren blij met deze attentie. Dus Geluk.com nogmaals dank voor de emmertjes met de bloembolletjes. Het was een succes.

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,75 (€ 5,75 incl. BTW)
50 € 4,45 (€ 5,38 incl. BTW)
100 € 4,35 (€ 5,26 incl. BTW)
250 € 4,10 (€ 4,96 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!