Springkussenverhuur Drechtsteden geeft vrolijke spekbollen weg

Springkussenverhuur Drechtsteden geeft vrolijke spekbollen weg

Springkussenverhuur Drechtsteden is een verhuurbedrijf uit Dordrecht. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment met de leukste springkussen en andere opblaasbare objecten zoals stormbanen. Naast opblaasbare objecten waar opgesprongen en gerausd kan worden kun je bij het bedrijf terecht voor spellen, feestartikelen, BBQ pakketten en ander partymateriaal. Een totaalleverancier voor een leuke dag met meerdere mensen dus!

Een leuk initiatief

Dit jaar wil Springkussenverhuur Drechtsteden iets leuks doen met Pasen. Het bedrijf is erg betrokken in de regio en laat dat op diverse manieren zien. Het bedrijf steunt bijvoorbeeld meerdere goede doelen. Tijdens Pasen willen zij hun steentje bijdragen door een leuk paaspresentje uit te delen. Hiervoor hebben zij een bestelling geplaatst van de vrolijk gekleurde paasspekbollen uit ons assortiment. Dit product is nieuw in 2020. De vrolijke kleuren van paaseitjes worden eens vervangen door de opvallende spekbollen, bij velen erg geliefd. Het resultaat mag er zijn! Op dit moment wordt nog nagedacht waar de paasspekbollen uitgedeeld gaan worden. Een leuk initiatief!

Paasgeschenken

Ook op zoek naar een paasgeschenk om uit te delen aan personeel, zakelijke relaties, of om misschien wel in te zetten voor een goed doel? Kijk eens tussen onze paasgeschenken. Wij hebben een ruim aanbod van de lekkerste paascadeaus, of bijvoorbeeld groene paasgeschenken. Kun je niet kiezen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!