Filter

 • Unieke paasgeschenken
 • Advies op maat
 • Snelle levering

Paaseitjes in koker

Geef met Pasen een geschenk aan vrienden, personeel of relaties. Paaseitjes in een transparante koker om uit te delen of om als volledig geschenk weg te geven. Verschillend per koker kan er om de romp of op het deksel een personalisatie toegevoegd worden. Leuk om herkenning  op jouw geschenk te creëren. De ontvanger zal direct zien dat het cadeau van jou afkomstig is.

 • 3 producten

 • Kleine koker met paaseitjes

  Kleine koker met paaseitjes

  Vanaf € 4,05 € 4,90 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Mini koker met paaseitjes

  Mini koker met paaseitjes

  Vanaf € 2,20 € 2,66 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Wijnkistje met Prosecco en Paaseitjes

  Wijnkistje met Prosecco en Paaseitjes

  Vanaf € 13,75 € 16,64 incl. BTW
  Minimale afname: 15

Paaseitjes in koker bestellen

Voor mini, kleine, medium en grote kokers met paaseitjes ben je hier op de juiste locatie. Een geschenk die je rond Pasen neer kan zetten op kantoor, evenementen of beurzen. Voordat je het weet is de koker met heerlijke paaseitjes op. Zorg dus voor genoeg grote kokers met paaseitjes. Doordat paaseitjes ook in een kleinere koker besteld kunnen worden kunnen ze ook gebruikt worden als give-away of als geschenk op zichzelf. Doordat deze kokers te personaliseren zijn is het een paasgeschenk die erg geschikt is voor bedrijven. 

Verschillende soorten paaseitjes in koker

De paaseitjes in koker zijn te verkrijgen in verschillende groottes, waaronder mini, klein, medium en groot. De inhoud van deze kokers zijn voor de mini ca. 70 gram, klein ca. 200 gram, medium ca. 500 gram en groot ca. 700 gram paaseitjes. De paaseitjes in koker zijn te verkrijgen met twee verschillende mogelijke vullingen. Kies voor een massieve mix of een mix van hazelnoot praline. Zowel de massieve als de hazelnoot praline mix zijn in de smaken melk, puur en wit.

Paaseitjes in koker personaliseren

Laat de koker waarin de paaseitjes zitten personaliseren door een sticker of wikkel toe te voegen. Een aantal producten hebben de mogelijkheid om aan de deksel van de koker een eigen sticker toe te voegen. Andere kokers hebben de mogelijkheid om een wikkel in de koker te doen met hierop een eigen te ontwerpen design. Naast de standaard paasontwerpen met hierbij je eigen logo, kan je ook een geheel eigen ontwerp aanleveren. Wij zorgen ervoor dat dit ontwerp op de wikkel of op de sticker bedrukt wordt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het maken van een ontwerp uit te besteden. Ons creatieve team gaat dan aan de slag met het maken van een ontwerp op basis van de wensen die je bedrijf heeft.