• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Blik met strik - paaseieren 5 KG

Basisprijs per stuk € 45,00 € 54,45 incl. BTW

WAUW! Wat is dit een groot blik en daar zitten allemaal paaseitjes in. Maar niet een paar eitjes maar 5KG aan paaseitjes. Dat wordt lekker smullen deze Pasen. 

Blik met strik - paaseieren 5 KG

Overvloed aan paaseieren

Ben je op zoek naar een blik wat een gigantische inhoud heeft aan chocolade paaseitjes?

Blik

De blik is een grote vierkant blik, met een zilvere kleur en zwarte letters of een zwarte kleur met bronze letters. De vierkante blik is gevuld met wel 5 KG aan massieve paaseitjes. De massieve paaseitjes zijn een mix van puur, melk & witte chocolade en hebben drie soorten kleuren: rood, geel en blauw. Dus als je de blik opent zie je meteen de inhoud met alleen maar paaseitjes die allemaal in vrolijke kleuren zijn. Het leuke aan dit geschenk is dat je het blik weer kunt gaan hergebruiken voor iets anders, bijvoorbeeld om een voorraad te vullen. De vraag is nu, worden alle paaseitjes uitgedeeld of gaat de ontvanger ze allemaal opeten? Het maakt ook allemaal niet uit want het is Pasen en dat moet gevierd worden met paaseitjes!

Personaliseer

Je hebt de mogelijkheid om het blik te laten personaliseren door middel van een A5 kaart. De kaart kun je toevoegen tegen een meerprijs van €0,65. Op de kaart kun je bijvoorbeeld jouw boodschap kwijt. Je kan het kaartje zelf ontwerpen, download hiervoor de werktekening onder het kopje 'specificaties'. Of vind je één van onze standaard ontwerpen leuk? die kun je uiteraard ook kiezen. Maar heb je wel een idee maar is de uitvoering wat minder? Dan helpt onze creative afdeling je graag verder met het personaliseren. 

 

Blik met strik - paaseieren 5 KG

Specificaties

Gewicht 5095 gram
Inhoud 5 KG aan massieve paaseieren

Downloads

Blik met strik - paaseieren 5 KG

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de A5 kaart wordt eenmalig instelkosten van €37.50 in rekening gebracht. Mogelijk vanaf 25 stuks.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen. 

Downloads

Blik met strik - paaseieren 5 KG

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Blik met strik - paaseieren 5 KG

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?