Filter

 • Unieke paasgeschenken
 • Advies op maat
 • Snelle levering

Paaseitjes in plastic pot

Plastic potjes met hierin paaseitjes om als geschenk weg te geven in de periode van Pasen. In ons assortiment hebben we diverse plastic potjes die wij vullen met heerlijke paaseieren. De potjes zijn ook te personaliseren door een sticker op de romp toe te voegen.

 • 5 producten

 • Paaseitjes in transparant eierdoosje

  Paaseitjes in transparant eierdoosje

  Vanaf € 3,25 € 3,93 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Kleine koker met paaseitjes

  Kleine koker met paaseitjes

  Vanaf € 4,05 € 4,90 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Emmertje met paaseitjes

  Emmertje met paaseitjes

  Vanaf € 6,50 € 7,87 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Paaseitjes in klein plastic potje

  Paaseitjes in klein plastic potje

  Vanaf € 2,75 € 3,33 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Paaseitjes in plastic snoeppot

  Paaseitjes in plastic snoeppot

  Vanaf € 11,25 € 13,61 incl. BTW
  Minimale afname: 50

Plastic pot met paaseitjes bestellen

Het bestellen van paaseitjes in een plastic pot kan al vanaf 50 stuks. Een geschenk om weg te geven rond Pasen aan personeel en relaties. De ontvangers kunnen van de paaseitjes genieten door het op het bureau te laten staan of door gewoon thuis ervan te snoepen. De plastic potjes zijn in meerdere soorten en formaten beschikbaar. Zo zijn er de standaard potjes, snoeppotjes en ook plastic transparante melkbusjes. Deze plastic potten zijn te vullen met een massieve mix of met een hazelnoot praline mix. Deze twee soorten vullingen zijn beide in de smaken melk, puur en wit. Aan de plastic potjes is ook een sticker toe te voegen aan de romp van de potjes. 

Soorten plastic potjes met paaseieren

In ons assortiment hebben we verschillende soorten transparante plastic potjes. Zo hebben we kleine- maar ook grote plastic potjes. Naast het formaat is er ook nog een verschil tussen de dekseltjes. De plastic potjes zijn goed gevuld met heerlijke paaseitjes. De potjes kunnen worden gevuld door een mix van paaseitjes. De vullingen die mogelijk zijn bij het vullen van de potjes zijn de hazelnoot praline en de massieve mix. Zowel de massieve- als de hazelnoot praline mix komen in de smaken puur, melk en wit. Doordat deze paaseitjes in een transparante plastic pot zitten, zijn de eitjes direct zichtbaar. Probeer daar maar vanaf te blijven. 

Paaseitjes in een plastic pot met personalisatie

Een geschenk geven en ontvangen is natuurlijk leuk, maar je kan het cadeau ook nog persoonlijk maken. Dit is bij de plastic potjes met eitjes mogelijk door middel van het toevoegen van een sticker. Voor deze sticker kan je kiezen voor één van onze standaard paasontwerpen met hierbij het logo van je bedrijf. Het is echter ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp toe te voegen aan deze sticker, zo kan je een design maken die geheel naar wens is. Assistentie nodig bij het maken van een ontwerp? Laat dan onze grafische afdeling op basis van je wensen aan de slag gaan met het maken van een ontwerp.