5 voorjaarsgeschenken ideeën om je dierbaren te verrassen

5 voorjaarsgeschenken ideeën om je dierbaren te verrassen

De meeste mensen kijken enorm uit naar het voorjaar. De eerste maanden van het jaar word je eigenlijk altijd ronduit ongelukkig van. Er is dan kou, regen en geen zon. Wanneer het voorjaar begint komt de natuur, en jij waarschijnlijk ook, weer tot leven. Het kwik stijgt eindelijk weer naar een acceptabele temperatuur en het zonnetje laat zich weer regelmatig van zijn beste kant zien. Gebruik de energie die je van het voorjaar krijgt om je dierbaren te verrassen met een leuk voorjaarsgeschenk.

Voorjaarsbrunch met familie en vriendenVoorjaarsbrunch

Wie zei dat een geschenk altijd iets tastbaars moet zijn? Een herinnering is vaak vele malen sterker dan een fysiek geschenk. Kies er dit voorjaar dan eens voor om in plaats van een klein geschenkje te geven een heerlijke voorjaarsbrunch te organiseren met familie en vrienden. Deze brunch kan, omdat het weer eindelijk weer wat lekkerder is, in de tuin of misschien zelfs wel in de natuur terwijl je geniet van een warm voorjaarszonnetje. Misschien groeit de voorjaarsbrunch met familie en vrienden wel uit tot een traditie ...

Voorjaarsgeschenk voor dierbaren

Verras je vrienden en familie met een voorjaarsgeschenk met een leuke persoonlijke boodschap. Zo laat je op een leuke manier weten hoe dankbaar je bent dat ze er altijd voor je zijn. Hieronder geven je een paar leuke voorbeelden van voorjaarsgeschenken die jij aan je dierbaren cadeau kunt doen.

Italiaanse kruiden kweekkistjeItaliaanse kruiden kweekkistje

Een leuk kweekkistje gevuld met kweekrepen voor de Italiaanse keuken. Om het kistje heen zit een mooie wikkel die je helemaal zelf kunt bewerken met een eigen ontwerp en persoonlijke boodschap. Met dit kweekkistje geef je je dierbaren de mogelijkheid om jou weer uit te nodigen wanneer de Italiaanse kruiden zo ver zijn. Zo hou je de band met je dierbaren in stand!


Paradijsvogelbloem kweeksetjeparadijsvogelbloem kweeksetje

Een kweekset voor een prachtige paradijsvogelbloem als geschenk is al erg leuk, maar wanneer dit gevuld is een gepersonaliseerd blikje is dit extra leuk. Het blikje kan je bedrukken op het deksel en het label is ook nog eens volledig aanpasbaar. De kracht van een blik is bovendien dat het jarenlang mooi kan blijven.


Zinken emmertje met bloembollen

Een klein maar zeker leuk voorjaarsgeschenkje om cadeau te doen aan je vrienden of familie. Dit emmertje wordt gevuld met een prachtige mix aan bloembollen die je meteen kunt gaan planten. Binnen no-time staan de mooiste bloemen te bloeien in (bijna) alle kleuren van de regenboog. Bovendien is de verpakking te personaliseren met een eigen boodschap en ontwerp. Met een geschenk dat uitgroeit tot bloemen zit je altijd goed!


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden of heb je behoefte aan persoonlijk voorjaarsgeschenkenadvies? Dat kan natuurlijk altijd. Bekijk alle voorjaasgeschenken door op de button hier te klikken. Heb je behoefte aan een beetje persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt altijd vrijblijvend advies vragen door een telefoongesprek met ons aan te gaan of een mailtje te sturen naar ons.