De 5 leukste paasgeschenken voor Pasen 2023

De 5 leukste paasgeschenken voor Pasen 2023

Het is bijna zover; Pasen komt er weer aan! De paasdagen vallen ieder jaar op een andere datum. In 2023 vieren we Pasen op zondag 9 april. Pasen is oorspronkelijk een christelijk feest. Volgens de Bijbel is Jezus op eerste paasdag opgestaan uit de dood. Tijdens Pasen komen familie en vrienden vaak bijeen om samen stil te staan bij de wederopstanding van Jezus en/of om samen lekker uitgebreid te eten. Voor de kinderen is het gebruikelijk om paaseieren te verstoppen en komt meestal de paashaas langs.

Pasen is ook het ideale moment om je klanten of personeel te belonen met een lekker paasgeschenk. Een geschenk met Pasen is een leuke manier om je relaties of medewerkers te verrassen en je waardering aan hen te tonen. Wij hebben natuurlijk ook niet stilgezeten en hebben allerlei nieuwe producten aan ons paasassortiment toegevoegd. Om je alvast op weg te helpen, hebben we de 5 leukste paasgeschenken voor Pasen 2023 hieronder uitgelicht.

1. Origineel met paaseieren

Wat kenmerkt Pasen meer dan chocolade paaseieren? Paaseitjes geven hoort helemaal bij Pasen. Maar hoe leuk is het om paaseitjes op een leuke manier te schenken? Hierdoor blijft het geschenk ook veel beter hangen bij de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan paaseitjes in een leuk houten kratje met een zelfontworpen deksel. Wat dacht je van een mini gietertje vol met paaseitjes, gepersonaliseerd met een persoonlijke zak-tag of een jute zakje gevuld met een mix van paaseitjes met een zelfontworpen kaartje. Of een leuk transparant koffertje met paaseitjes met een eigen inlay. Genoeg keuze en genoeg mogelijkheden! Dus wil je op een leuke en originele manier je werknemers of klanten verrassen met paaseitjes, dan weet je ons te vinden!

2. Tony's Chocolonely paasrepen

Bij Pasen hoort natuurlijk ook chocolade! En wie is er niet gek op Tony’s Chocolonely? De chocoladerepen van Tony’s Chocolonely staan bekend om hun lekkere en vooral bijzondere smaken. Zo zijn er ook speciale paasrepen van Tony’s Chocolonely in de smaken melkchocolade citroen meringue en melkchocolade spijs amandel. Liever een andere smaak? Geen probleem, want wij hebben nog véél meer heerlijke smaken. De chocoladerepen combineer je met massieve of praliné paaseitjes voor een chocolade smaakexplosie. Om het pakketje helemaal af te maken, kun je er een persoonlijke kaart of een gepersonaliseerde tag aan toe voegen. En het pakketje kun je ook nog eens gewoon per post versturen, want het past door de brievenbus.

3. Taartjes

Taart doet het altijd goed. Zo scoor je ook pluspunten met taart tijdens Pasen. En als je écht voor een verrassing wilt zorgen, laat je een paastaartje door de brievenbus bezorgen. Onze heerlijke taartjes zitten namelijk in een brievenbusgeschikt verzenddoosje. Zorg meteen voor blije gezichten door een taartje direct bij je klanten of personeel thuis te laten bezorgen. En met een vrolijke paaskaart geef je het paasgeschenk ook nog eens een persoonlijke touch! Kies uit de smaken: roomboterkoek, notentaart, schwarzwaldertaart, appelkruimeltaart en speculaastaart. Wie verras jij met een heerlijk taartje op de deurmat?

4. Bruisend Pasen

Origineel, stijlvol én bijzonder lekker. Met dit vrolijke houten wijnkistje zorg je echt voor een bruisend Pasen! Het houten kistje is gevuld met een flesje Prosecco van het merk Bottega van 200 ml. en een koker met heerlijke paaseitjes. Je hebt de keuze uit Bottega Processo Gold of Rosé. Kies met welke paaseitjes je het kistje wilt afmaken, massief of praliné. De paaseitjes krijg je als mix, bestaande uit de smaken puur, melk en wit. Puur genieten!

5. Paaspakketten

Hoe leuk is het om met Pasen een compleet paaspakket te krijgen? Verras je klanten of personeel met een aantrekkelijk en rijkelijk gevuld paaspakket voorzien van een unieke bedrukking. De pakketten zijn te personaliseren met eigen logo, tekst of ontwerp en de inhoud van het pakket stelt je zeker niet teleur. Zo heb je de keuze uit verschillende paaspakketten voor bijvoorbeeld het paasontbijt, paasbrunch of gewoon om lekker te snoepen of te borrelen. Zo is er voor elk wat wils!

Personaliseren

Op Paasgeschenken.nl vind je de leukste paasgeschenken voor Pasen 2023. Bovendien kun je je paasgeschenken ook nog eens volledig laten personaliseren met het logo van je bedrijf, je eigen teksten of een opmaak in de kleuren en de huisstijl van jouw bedrijf. Uiteraard krijg je vooraf altijd een digitale proefdruk toegestuurd, zodat je zeker weet dat het ontwerp helemaal naar wens is. En heb je vragen over een van onze producten of de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.