• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Eierschaal met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 9,95 € 12,04 incl. BTW
Een prachtige, kleurrijke en ook heerlijk paasgeschenk om weg te geven tijdens Pasen. Laat met dit geschenk je waardering blijken voor je werknemers, klanten of andere relaties.
Eierschaal met paaseitjes

Heerlijke paaseitjes in een gele eierschaal

Een leuk geschenk om te geven en om te krijgen, dat is de eierschaal met paaseitjes! Het is een plastic eierschaal met hierin ca. 400 gram aan massieve paaseitjes. De paaseitjes komen in de smaken melk, puur en wit. Ben je op zoek naar paaseitjes in één specifieke kleur, bijvoorbeeld die van je bedrijf of huisstijl? Vraag dan hiervoor een offerte, samen gaan wij dan naar de mogelijkheden hiervoor kijken.

Zaktag van het geschenk personaliseren

Het paasgeschenk is verpakt in een zakje met hieraan een zelf te ontwerpen zaktag. Kies je voor één van onze standaard paasontwerpen met hierbij toegevoegd je eigen logo of kleine boodschap. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen ontwerp voor deze zaktag te maken. Deze kun je bij ons aanleveren en dan zorgen wij ervoor dat deze mooi aan het geschenk komt te hangen. Als het je niet lukt om een ontwerp te maken en je wilt niet één van onze standaard paasontwerpen voor de zaktag, dan kan je ook onze grafische afdeling een ontwerp voor je laten maken. Hiervoor hoef je alleen je wensen en/of ideeën door te geven.

Eierschaal met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen Eierschaal: 13 cm - Zakjes: 15,5 cm x 20 cm
Inhoud ca. 400 gram paaseitjes
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Eierschaal met paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van paaseitjes in eierschaal de zaktag wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Eierschaal met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Eierschaal met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 9,95 (€ 12,04 incl. BTW)
100 € 9,30 (€ 11,25 incl. BTW)
250 € 9,10 (€ 11,01 incl. BTW)
500 € 8,80 (€ 10,65 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!