• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Paaseitjes in papieren zakje - groot

Basisprijs per stuk € 5,65

Deze paaseitjes in papieren zakje zijn een leuk en smakelijk paasgeschenk. Geef het zakje een persoonlijk tintje door zelf de sticker te ontwerpen. Met dit goed gevulde zakje is weggeven een eitje!

Paaseitjes in papieren zakje - groot

Massieve of Praline paaseitjes in een gepersonaliseerd zakje

Op zoek naar een geschikt paasgeschenk voor jouw relaties, klanten en collega's? Weggeven is een eitje met deze paaseitjes in papieren zakje. Deel de zakjes uit en laat jouw relaties genieten van deze heerlijke chocolade paaseitjes!

Het papieren zakje wordt gevuld met ca. 400 gram massieve paaseitjes. Voor de vulling kun je kiezen uit: een mix van witte, pure en melk chocolade paaseitjes of melkchocolade paaseitjes met praliné vulling. In het zakje zit een venster, waardoor de smakelijke eitjes direct zichtbaar zijn. Het zakje wordt afgesloten middels een sticker. 

Je maakt dit paasgeschenk helemaal af door de sticker in een paasthema uit te voeren. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij al stickers in paasthema ontworpen. Aan deze stickers kunnen wij een persoonlijke boodschap of logo toevoegen, zodat de sticker persoonlijker wordt. 

Het is ook mogelijk om de sticker volledig zelf te ontwerpen! Download eerst het stramien hiernaast en leef je uit op jouw unieke ontwerp. Wil je wel graag een eigen ontworpen sticker, maar vind je het lastig om dit zelf te ontwerpen? Voor onze creatieve afdeling is ontwerpen een eitje! Vertel ons wat jouw ideeën voor het ontwerp zijn, dan gaan wij aan de slag voor je.

Je kunt de paaseitjes in papieren zakje groot natuurlijk verstoppen, maar het is ook leuk om deze uit te delen tijdens de paasbrunch of aan relaties. Dit paasgeschenk valt zeker in de smaak!

Instelkosten personalisering bedragen eenmalig € 37,50.

Paaseitjes in papieren zakje - groot

Specificaties

Afmetingen 240 x 80 x 50 mm
Gewicht 400 gram
Inhoud ca. 400 gram paaseitjes

Downloads

Paaseitjes in papieren zakje - groot

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Paaseitjes in papieren zakje - groot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseitjes in papieren zakje - groot

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 5,65
250 € 5,45
500 € 5,25
1000 € 4,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!