Geschenken met Paaschocolade bestellen bij Paasgeschenken.nl

Geschenken met Paaschocolade bestellen bij Paasgeschenken.nl

Het wordt steeds gebruikelijker voor bedrijven om relaties en personeel te bedanken met een leuk paasgeschenk. De meeste paasgeschenken zijn gevuld met chocolade, chocolade paaseitjes worden veruit het meest gebruikt. Vandaar dat we een breed assortiment paaseitjes hebben aangelegd en daarnaast hebben we ook een variatie aan paasgeschenken met andere chocolade lekkernijen. Geschenken met paaschocolade kan je bovendien laten personaliseren!

Geschenken met Paaschocolade

Het zou natuurlijk zonde zijn als we je niet een paar voorbeelden zouden geven van geschenken met paaschocolade erin verwerkt. Zo krijg je, zo vinden we, het beste een beeld van de mogelijkheden die jij hebt. Hiermee willen we je al een beetje op gang helpen bij het kiezen van het beste paasgeschenk!

Groot paasei in kubusverpakking

Groot paasei in kubusverpakking Dit paasgeschenk is één van onze nieuwere geschenken, je weet dus zeker dat je origineel uit de hoek zal komen. Het is een kubus gevuld met een heel groot en vooral ook heel lekker paasei. Het grote paasei in kubusverpakking kan je helemaal afmaken door een sticker op het deksel te zetten. Deze sticker kan je zelf ontwerpen of laten ontwerpen, met eigen boodschap en/of logo! Bekijk hiet het grote paasei in kubusverpakking »

PaastelegramPaastelegram - paaschocolade

We snappen dat je misschien niet standaard kleine paaseitjes weg wilt geven. Vandaar dat we dit product hebben opgenomen in ons assortiment. Het is een met de post te verzenden pakketje gevuld met kleine chocolade vierkantjes met letters naar keuze erop. Zo kan je zelf kiezen welke boodschap jij wilt verzenden via de post! Ontwerp jouw Paastelegram »

Paaschocolade in luxe blikPaaschocolade in luxe blik

Een premium paasgeschenk met paaschocolade weggeven? Dan is dit blik heel erg geschikt. Het luxe zwarte blik wordt gevuld met de allerbeste paaschocolade uit hét chocoladeland van de wereld;België. Daarnaast kan je het deksel van het blik voorzien van een bedrukking naar keuze. Dit blik heeft bovendien een bijzondere promotionele kracht. Een blik met mooie bedrukking gaat namelijk, in tegenstelling tot andere promotionele geschenken, enorm lang mee. Het blik kan opnieuw gevuld worden en krijgt een plekje in de koffiekamer of keuken. Zo blijft jouw mooie ontwerp met logo dus ook lang in beeld! Bekijk het mooie luxe blik met paaschocolade »

Eierschaal met paaseitjeseierschaal met paaseitjes

We hebben natuurlijk verschillende leuke geschenken met paaseitjes en dit is er een van. Een leuke eierschaal gevuld met heerlijke paaseitjes, praliné of massief. Het aantrekkelijk ogende geschenk wordt in transparante folie verpakt en afgesloten met een leuke kaartje naar eigen ontwerp. Bestel hier de eierschaal met paaseitjes »