• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Twee linkerhanden

Basisprijs per stuk € 5,99 € 7,25 incl. BTW

Voor de echte tuiniers onder ons is er nu het Do It Yourself mini kweekset. Geef de bloembollen een leven in jouw huis. Vrijwel alles wat je nodig hebt, zit hier in. Het enige waar jij nog voor moet zorgen is wat water en wat liefde.

Twee linkerhanden

Greengifts

Het voorjaar is weer in zicht. De vogeltjes hoor je al zachtjes fluiten en de bloemen ontpoppen zich voorzichtig tot ware bloemen en het blijft weer lekker lang licht buiten. Dat betekent maar één ding; we kunnen weer de tuin in.

Om dit moment goed in te wijden met je personeel of juist je klanten, is het leuk om een klein voorjaarsgeschenk uit te delen. Om nou een levensgrote schep en hark cadeau te doen aan je personeel, is wat overdreven en onhandig. Maar wat dacht je van dit miniaturen schepje en harkje! Samen met het kweeksetje, planten jouw collega’s de mooiste bloemetjes.

Het uitvouwbare potje is er in een rode en groene variant. Bepaal dus zelf welke kleur in jouw geschenk komt.  

Inhoud

Al is het zakje transparant, altijd handig om nog een toelichting te geven wat er allemaal in verpakt zit! Je vindt hierin terug:

  • Seizoensgebonden bloembollen 3 stuks
  • Een uitvouwbare potje (rood of groen)
  • Een schepje (ca. 17,5 cm)
  • Een harkje (ca. 15,5 cm)
  • Turfmatje (30 mm)

Personalisatie

Dit geschenk kun je een persoonlijk tintje geven door er een zak-tag aan toe te voegen met jouw ontwerp. Onder het kopje ‘specificaties’ kun je de werktekening downloaden. Maak een leuk voorjaars ontwerp en geef ook nog jouw logo een mooi plekje op het kaartje. Wel groene vingers, maar geef je het ontwerpen van het kaartje toch liever uit handen? Geen probleem! Wij helpen je graag met het maken van het ontwerp. Geef je wensen door en upload je logo, dan gaan wij voor jou aan de slag.

Twee linkerhanden

Specificaties

Inhoud Gladiolus paars charm voorjaar bloembollen 3 stuks, een uitvouwbare potje (rood of groen), een schepje (ca. 17,5 cm), een harkje (ca. 15,5 cm), turfmatje (30 mm)

Downloads

Twee linkerhanden

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de zak-tag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Twee linkerhanden

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Twee linkerhanden

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,99 (€ 7,25 incl. BTW)
100 € 5,30 (€ 6,41 incl. BTW)
250 € 4,95 (€ 5,99 incl. BTW)
500 € 4,50 (€ 5,45 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!