• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Eierdoosje met chocolade lepeleieren

Basisprijs per stuk € 3,65

Eierdoosje met heerlijke chocolade lepeleieren met een melk-crèmevulling. De doosjes komen met vier van deze eitjes en met 2 lepeltjes. Het eierdoosje is daarnaast ook te bedrukken, voeg hier één van onze standaard paasontwerpen of een eigen ontwerp aan toe.

Eierdoosje met chocolade lepeleieren

Melk-crèmevulling paaseitjes inclusief twee lepeltjes

Geef met Pasen een persoonlijk eierdoosje met hierin 4 heerlijke chocolade lepeleieren met melk-crèmevulling. Een leuke en ook lekkere verassing voor personeel of relaties om te krijgen. 

Het doosje met paaseieren komt inclusief 2 kleine lepeltjes waarmee de eitjes gegeten kunnen worden. Deze lepeltje zullen net als de vier eitjes al in het eierdoosje zitten. Dat zal zeker smullen worden.

Het is daarnaast ook nog mogelijk om het geschenk te personaliseren, wat er natuurlijk voor kan zorgen dat het geschenk nog mooier en leuker wordt. Wat voor bedrukking het eierdoosje gaat krijgen, kan je zelf bij ons aanleveren. Hiervoor kan je de werktekening onder specificaties downloaden en starten met het maken van een ontwerp hiervoor. Je kan er ook voor kiezen om één van onze standaard paasontwerpen te gebruiken. Aan dit ontwerp kan je ook nog je eigen logo aan toe voegen. Voor hulp bij het maken van een ontwerp, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Zo kunnen wij helpen met het realiseren van een ontwerp die volledig bij je bedrijf past. 

Eierdoosje met chocolade lepeleieren

Specificaties

Inhoud 4 lepeleieren
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Eierdoosje met chocolade lepeleieren

Info bedrukking

Mogelijkheden voor het personaliseren van het eierdoosje met chocolade lepeleieren:

Voor de bedrukking op de sticker van het doosje worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Eierdoosje met chocolade lepeleieren

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Eierdoosje met chocolade lepeleieren

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
90 € 3,65
270 € 3,55
540 € 3,45
1080 € 3,35
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!