• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Paaseitjes in klein weckpotje

Basisprijs per stuk € 10,95 € 13,25 incl. BTW
Bedank jouw collega's, zakenrelaties en klanten voor hun inzet, samenwerking of aankoop met deze paaseitjes in klein weckpotje! Een bijzonder paasgeschenk met een persoonlijke boodschap op de deksel.
Paaseitjes in klein weckpotje

Een perfect paasgeschenkje!

Staat bij jou op de zaak ook al een paasontbijt of paasbrunch gepland? Kleed de tafel dan feestelijk aan met deze paaseitjes in klein weckpotje. Leuk als decoratie, of als paasgeschenk voor iedere werknemer!

Dit kleine weckpotje wordt gevuld met ca. 400 gram massieve paaseitjes in een kleurenmix massieve chocolade of paaseitjes met een praliné vulling. De deksel van het kleine weckpotje wordt voorzien van een vrolijke sticker in paasthema!

Wij hebben stickers met een paashaas, paasei of met kuikens. Kies een van onze ontwerpen en voeg jouw logo of persoonlijke boodschap toe. Zo heb je snel en gemakkelijk een persoonlijk paasgeschenk gemaakt.

Het is ook mogelijk om de sticker volledig zelf te ontwerpen. Bekijk wel eerst even het stramien hiernaast. Heb jij wel ideeën voor het ontwerp, maar moeite met de uitvoering? Laat het ons weten. Onze creatieve afdeling ontwerpt graag de sticker voor je. 

Deze paaseitjes in klein weckpotje zijn ook geschikt als weggevertje aan zakenrelaties en klanten! Door jouw persoonlijke boodschap heeft dit paasgeschenk een lange bewaarwaarde. Zodra de paaseitjes zijn opgesnoept, kan het weckpotje nog gebruikt worden om koekjes of snoepjes in vers te houden of om theezakjes, paperclips, pennen etc. in op te bergen! 

Instelkosten voor personaliseren bedragen eenmalig €37,50.

Paaseitjes in klein weckpotje

Specificaties

Gewicht 1034 gram
Inhoud ca. 400 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseitjes in klein weckpotje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het weckpotje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paaseitjes in klein weckpotje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseitjes in klein weckpotje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 10,95 (€ 13,25 incl. BTW)
250 € 10,45 (€ 12,64 incl. BTW)
500 € 10,25 (€ 12,40 incl. BTW)
1000 € 9,95 (€ 12,04 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!