• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Snoepeitjes

Basisprijs per stuk € 2,95 € 3,57 incl. BTW

Duik in de zoete verrassing van Pasen met ons speciale paasgeschenk: een klein zakje gevuld met heerlijke snoep-eitjes! Perfect voor de ware zoetekauw die op zoek is naar iets unieks. Dit is geen standaard zakje paaseitjes dat je op elke hoek van de winkel tegenkomt. Nee, dit is een smakelijke traktatie die uitblinkt in originaliteit en zoetheid. 

Snoepeitjes

Eitjes om van te snoepen

Strooi wat zoete magie in de lucht en verras je geweldige team met dit paasgeschenk! In elk zakje vol verrukking wachten heerlijke snoep-eitjes om de smaakpapillen te betoveren. 

Personaliseren 

Het kaartje op het zakje is volledig te personaliseren met een vrolijk paasontwerp en jullie bedrijfslogo. Zo weten jouw medewerkers niet alleen dat deze heerlijke zoete versnapering van jullie afkomstig is, maar kunnen ze ook genieten van een feestelijk stukje herkenning. Maak van deze traktatie een smakelijk bedankje en laat het paasplezier beginnen! Download de werktekening onder het kopje 'specificaties' en ga zelf aan de slag! Of laat ons je helpen bij het ontwerp. Geef je wensen door en upload je logo, dan gaan wij voor jou aan de slag.

Snoepeitjes

Specificaties

Afmetingen 75 x100 mm
Inhoud 80 gram aan snoepeitjes
Snoepeitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het topkaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Snoepeitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Snoepeitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 2,95 (€ 3,57 incl. BTW)
150 € 2,70 (€ 3,27 incl. BTW)
250 € 2,35 (€ 2,84 incl. BTW)
500 € 2,00 (€ 2,42 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!