• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Grote koker met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 8,35
Transparante koker gevuld met een vrolijk gekleurde mix aan paaseitjes. Een leuk paasgeschenk om uit te delen aan personeel en collega's.
Grote koker met paaseitjes

Grote koker gevuld met heerlijke chocolade paaseitjes

Transparante koker gevuld met een vrolijk gekleurde mix aan massieve paaseitjes. Een leuk paasgeschenk om uit te delen aan personeel en collega's.

Deze grote koker met paaseitjes is gevuld met maar liefst 700 gram paaseitjes. We bieden een keuze in het soort paaseitjes waarmee de koker wordt gevuld. Deze vind je terug in het bestelformulier.

Wanneer je de koker wilt vullen met paaseitjes in slechts één kleur folie, of een bepaalde kleurencombinatie dan hebben wij hier ook mogelijkheden toe. Wij verzoeken je hiervoor een offerte aan te vragen. Je krijgt binnen een dag een reactie en/of een passende offerte.

Zoals bijn al onze producten kun je ook deze koker bestellen met een eigen ontwerp welke we voor jou drukken. In dit geval heb je de mogelijkheid om jouw ontwerp aan te leveren voor de wikkel in de koker. Je kunt ook kiezen uit één van onze standaardontwerpen, deze vind je terug bij de productafbeeldingen.Op deze standaardwikkels kunnen wij jullie logo drukken.

Hulp nodig bij het maken van je ontwerp? Dit kun je ook uitbesteden aan onze grafische vormgeefsters. Zij helpen je graag!

Grote koker met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 150 x 95 mm
Gewicht 700 gram
Inhoud ca. 700 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Grote koker met paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het wikkel wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Grote koker met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Grote koker met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 8,35
250 € 8,25
500 € 8,10
1000 € 7,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!