• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Paaseitjes in zinken emmertje

Basisprijs per stuk € 8,95 € 10,83 incl. BTW
Op zoek naar een uniek paasgeschenk? Kies voor dit zinken emmertje, gevuld met heerlijke praline paaseitjes of met een mix van verrukkelijke massieve paaseitjes. het zinken emmertje wordt verpakt in een doorzichtige zakje en deze wordt afgesloten door middel van een topkaartje. Dit topkaartje is helemaal naar wens vorm te geven.
Paaseitjes in zinken emmertje

Paaseitjes in een leuk emmertje met persoonlijk topkaartje

Op zoek naar een origineel paasgeschenk? Verras klant en personeel met dit zinken emmertje, gevuld met heerlijke praline of massieve paaseitjes. 

Het zinken emmertje wordt gevuld met ca. 400 gram paaseitjes. Je hebt de keuze uit massieve of praline paaseitjes (praline is helaas uitverkocht!). 

Het zinken emmertje wordt gevuld met paaseitjes en vervolgens verpakt in een transprant zakje. Gesloten met een topkaartje, dat je volledig naar wens kun vormgeven. 

Kies uit een van onze standaard paasontwerpen, dan voegen wij hier het bedrijfslogo aan toe. Of ga zelf aan de slag! Download de werktekening en maak een volledig eigen design topkaartje. 

Ons creatieve team helpt je graag met het maken van een volledig eigen design topkaartje. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij een passend design.

Paaseitjes in zinken emmertje

Specificaties

Gewicht 460 gram
Inhoud ca. 400 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseitjes in zinken emmertje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering: Voor de bedrukking van het emmertje wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paaseitjes in zinken emmertje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseitjes in zinken emmertje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 8,95 (€ 10,83 incl. BTW)
250 € 8,75 (€ 10,59 incl. BTW)
500 € 8,45 (€ 10,22 incl. BTW)
1000 € 8,15 (€ 9,86 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!