• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Chocolate paasbox

Basisprijs per stuk € 9,60

Nieuw nieuw nieuw! Wil jij jouw personeel of klanten dit jaar echt verrassen met een origineel paasgeschenk? Stop dan met zoeken, want dit is hem!

Chocolate paasbox

Mmm

Met Pasen mogen we uitpakken en dat doe je zeker met dit pakket. Na alle ellende werken nog altijd veel mensen thuis, voor hen is dit geschenk helemaal geschikt! Dit doosje past namelijk precies door de brievenbus, dus je hoeft ze niet te storen tijdens een online overleg. Ook weet je zeker dat je hiermee de smaak goed te pakken hebt. De lekkerste producten zitten nu in één doos, als dat geen feestje wordt.

In het pakket

M&M’s eggs

Gloednieuw in ons assortiment en nu al een van de populairste paasgeschenken. Dat komt niet alleen door de smaak van het knapperige chocolaatje, maar ook door de nieuwe eivormige m&m look.

Tony’s Chocolonely kleine repen

Ook worden er twee Tony’s Chocolonely repen verpakt in dit verzenddoosje. Een bekend merk dat van zeer goede kwaliteit is!

Chocolade paaseitjes

Bepaal zelf welke chocolade eitjes er in dit pakket gaan. Kies je voor de massieve of juist van de praline eitjes. Zo heb jij toch nog een eigen pakket samengesteld!

Dit pakket is kort samengevat: chocola, chocola, chocola

Personalisatie

Om dit pakket nog een extra persoonlijk tintje te geven, kun je een zelfontworpen kaart toevoegen. Download de werktekening onder het kopje ‘specificaties’ en ga aan de slag met jouw ontwerp. Gebruik je allerlei paaselementen of houd je meer van een strak design? Het is helemaal aan jou. Of geef je het liever uit handen? Dat kan natuurlijk ook. Geef jouw wensen en ideeën aan ons door en wij gaan voor jou een passend ontwerp maken. Ook zullen wij jouw logo een mooi plekje geven op de kaart.

Chocolate paasbox

Specificaties

Afmetingen A5
Inhoud M&M's eggs 136 gr, twee Tony's Chocolonely noga & amandel zeezout, paaseieren 120 gram

Downloads

Chocolate paasbox

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

In dit verzenddoosje zit een bedrukte kaart. Wij rekenen eenmalig instelkosten voor het instellen van dit ontwerp. Deze kosten bedragen eenmalig €37,50

Downloads

Chocolate paasbox

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocolate paasbox

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 9,60
100 € 9,55
250 € 9,45
500 € 9,30
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!