• Unieke paasgeschenken
  • Advies op maat
  • Snelle levering

Jute paaszak met m&m's

Basisprijs per stuk € 4,60

Stop maar met zoeken, want met dit geschenk heb je de smaak goed te pakken. De nieuwe m&m’s eggs zijn te lekker om te laten liggen. Deel ze met Pasen uit aan jouw personeel, klanten of relaties.

Let op: Beperkte voorraad. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Jute paaszak met m&m's

Voorjaarspaasgeschenk

Zeg je Pasen, dan zeg je chocolade eieren. En dit jaar nieuw in het assortiment: m&m’s eggs! Het zakje m&m’s wordt verpakt in de jute zak, waardoor het meteen een voorjaarslook krijgt. Dat is natuurlijk leuk te combineren.

Wil je het pakketje ook nog net wat extra’s geven? Dan kun je er nog standaard paaseitjes aan toevoegen. Je hebt de keuze uit praline of massieve paaseieren.

Personalisatie

Laat de ontvanger weten van wie dit pakketje afkomstig is, door middel van een zak-tag. Je kunt hem zelf ontwerpen met paaselementen. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening van de zak-tag. Je kunt kiezen uit een van onze standaard paasontwerpen of laat ons een origineel paasontwerp naar wens voor jou maken. Geef je ideeën door en upload je logo, dan maken wij jouw zak-tag. Uiteraard krijg je vooraf een digitale proefdruk!

Per post

Deel je ze zelf uit op kantoor of laat je ze liever thuis bij de ontvangers bezorgen. Geen enkel probleem, want wij verzorgen de verzending zowel naar één adres als naar individuele adressen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Jute paaszak met m&m's

Specificaties

Afmetingen 15 cm x 20 cm

Downloads

Jute paaszak met m&m's

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de zak-tag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Jute paaszak met m&m's

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute paaszak met m&m's

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,60
100 € 4,55
250 € 4,45
500 € 4,20
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!